EINDELOZE CREATIVITEIT

Ik bied een uniek en uitdagend lesprogramma waarin het leren van kunstzinnige vaardigheden en het opdoen van kennis over kunst centraal staan. Deze lessen ontwerp ik zelf en laat ik aansluiten op de interesses van de kinderen. Ik creëer de lessen voor de desbetreffende doelgroep en houd hierbij rekening met de leeftijd en het cognitief niveau van de kinderen. De lessen zijn zo opgezet dat iedereen mee kan doen en op kunstzinnig vlak vaardiger wordt!

AMBACHT

Ik leer de kinderen een ambacht en laat hen kennis maken met nieuwe materialen. Ik kan putten uit mijn ervaring als beeldend kunstenaar en de kennis die ik opgedaan heb tijdens mijn studie aan de kunstacademie. Met geduld en plezier leer ik kinderen verschillende ambachtelijke vaardigheden waar zij in de lessen mee gaan oefenen. Hierdoor worden zij vaardiger en zelfverzekerder op het kunstzinnige vlak.

MATERIAAL

We werken met potlood, oliekrijt, pastelkrijt, houtskool, inkt, aquarelverf, acrylverf, olieverf, klei en collagemateriaal.

THEORIE

In de lessen verwerk ik ambacht met kunstgeschiedenis en filosofie. Ik maak de kinderen enthousiast voor beeldende kunst door mooie voorbeelden te laten zien en er gepassioneerd over te vertellen. Ik neem hen mee op een reis door de geschiedenis van de kunst, zodat het leren van de vaardigheden plaatsvindt binnen de context van kunst en cultuur. Ook laat ik hen denken over het belang van kunst in de tijd waarin we leven, en ga met hen op zoek naar wat kunst voor hen betekent.

KOSTEN

12 euro per les inclusief materiaal