6-weekse cursus Creatief schrijven

OP MAAT GEMAAKT

Ik bied een uniek en uitdagend lesprogramma waarin we grote schrijvers ontdekken, schitterende verhalen lezen, diepzinnige gedichten voordagen en zelf aan de slag gaan met creatief schrijven. Deze lessen ontwerp ik zelf en laat ik aansluiten op de interesses van de kinderen. Ik creëer de lessen voor de desbetreffende doelgroep en houd hierbij rekening met de leeftijd en het cognitief niveau van de kinderen. De lessen zijn zo opgezet dat iedereen mee kan doen en literair vlak vaardiger wordt!

ZELF SCHRIJVEN

In de lessen oefenen we met het creatief schrijven. Er is veel ruimte voor jouw eigen ideeën. Je mag zelf kiezen in welke taal je schrijft, in welke vorm (gedicht, verhaal, colum, essay, brief, boek etc), hoe veel of weinig je schrijft en waarover je schrijft.

MATERIAAL

In de les mogen jullie tekenen, notities maken met pen of werken op een tablet, kies de manier die bij jou past. Iedere les krijg je een werkboek met mooie literatuurvoorbeelden, tips en tekst.

THEORIE

In de lessen verwerk ik veel voorbeelden van bijzondere, prikkelende literatuur. Van poëzie, tot proza, en alles daartussenin. Ik neem jullie mee op een reis door de geschiedenis van de literatuur en zal jullie enthousiasmeren om je er zelf ook in te verdiepen en te oefenen met het schrijven. Denken over het belang van literatuur in de tijd waarin we leven komt ook aan bod.

KOSTEN

70 Euro voor 6 lessen